Friday, April 20, 2012

HARAPAN RAKYAT

BANJIR.
Kali ini AP menulis lagi soal bantuan banjir,menulis kerana musibah banjir yang terjadi baru baru ini.Kalau rajin menyusur artikel AP yang lepas,mungkin tersorot juga perihal cerita banjir yang melanda DUN KUALA SEPETANG tempoh hari,maka akan fahamlah bagaimana artikel kali ini ada kena mengena dengan BANTUAN BANJIR yang menjadi bahan tatapan kali ini.

Untuk pengetahuan,Banjir melanda lagi,tapi bukan di DUN KUALA SEPETANG,tapi melanda di Kampar Perak,bagi yang melalui jalan lama KL ke Ipoh tentunya Kampar adalah destinasi yang wajib ditempuhi,seperti mana andai mahu menikmati mee udang yang terkenal di Kuala Sepetang.

Terkenalnya KUALA SEPETANG kali ini bukanlah kerana lazatnya mee udang tersebut,tapi kerana "SERVIS"wakil rakyatnya apabila banjir melanda dikampung kampung (rujuk artikel terdahulu)

"Kertas risalah membusukkan BN" dijadikan PAKEJ BANTUAN YB PKR Tan Sing Ng buat pengubat kesengsaraan,lapik perut,selimut,susu bayi,tilam dan pengubat duka warga tua KUALA SEPETANG tetap menjadi KENANGAN BERHARGA.Percayalah.

Tinggallah sudah kenangan YB A4 itu..yang menjadi bicara AP ialah perilaku YB UMNO seorang ini,
Bandingkan sifatnya dengan YB A4 PKR itu.Dibawah ini AP lampirkan beberapa gambar buat tatapan semua.
BIAR GAMBAR YANG BERBICARA.KLIK IMEJ UNTUK LEBIH JELAS

NILAIKAN DENGAN CERCAAN PAKATAN RAKYAT MENGENAI ZALIMNYA PEMIMPIN UMNO KETIKA INI.
NILAIKAN DENGAN PAKEJ BANTUAN YB PAKATAN RAKYAT DIKUALA SEPETANG ITU
NILAIKAN,SUPAYA PENILAIAN KITA TIDAK DIROSAKKAN HANYA DENGAN SEKADAR MENDENGAR CERAMAH KEBURUKAN SAHAJA.

AP berkesempatan berbual dengan DATO SHAMSUDIN ABU HASAN..Terima kasih Dato.Tahniah pengundi Dun Ayer Kuning,BEGINILAH YANG RAKYAT MAHUKAN.ANDA TIDAK TERSILAP MEMILIH "ORANG KAMPUNG" itu sebagai Wakil Rakyat Anda.

ps : sembang AP bersama Dato Shamsudin tersangat layan.Terima kasih atas layanan kepada AP.

4 comments:

 1. Tuan, mohon link kan blog saya di pautan,
  kinta-menjerit.blogspot.com

  TQ

  ReplyDelete
 2. JOM MENONTON , TV1 ,TV2,TVi,TV3,NTV7,8TV,TV9 alhijrahtv ,emastv,Astro Ceria ,Astro Prima ,Astro Oasis ,Astro Box Office Movie ,hbo movie,star plus,national geografi,net geo, discovery channel ,AXN BEYOND HD,Bloomberg Tv,Cinamax,dan banyak lagi  DI http://vecasts.blogspot.com/2011/10/malaysia-tv-online-watch-malaysia-tv.html  menonton secra percuma tak perlu daftar dan x perlu bayar
  TERDAPAT JUGA LEBIH 207 BUAH SIARAN RADIO ONLINE BOLEH DI DENGARI SECARA LIVE DI SINI jom terjahhhhhhhhhhhhh ,maklumat penting,ada ketikanya sesetengah saluran tidak beroperasi kerana masaalah server down atau pun offline,Terdapat juga pelbagai siaran radio dan tv dari pelbagai negara di sini live hanya untuk anda,terdapat juga pelbagai siaran telivisi dan radio online indonesia di sini..

  ReplyDelete
 3. bro.. hehehe.. gua dah kenal siapa lu.. kekeke.. Selamat berkenalan bro.. Salam juang dari gua TOKGURU86.. Moh kite perang yeop...

  ReplyDelete
 4. Bro tok guru86....hehehe,adusss.. Moh yeop

  ReplyDelete