Thursday, May 29, 2014

INDAH ITU SEMENTARA 2 (CALON MELAYU DAP)

"Diperkata-katakan 2 "

Bila mana KERUSI Ahli Parlimen Teluk Intan cuba dijadikan Bahan Komoditi untuk didagangkan,
Sudah tentu Komoditi itu akan diUJILARI baik dan buruknya.

Bercakap mengenai bahan komoditi,kena juga bercakap mengenai dagangan.Bila dagangan diperkata,sudah tentunya ada JUALAN DAN BELIAN.

Apa yang didagangkan oleh CALON MELAYU DAP ini kepada 60,000 pengundi Teluk Intan?
Apa yang sedang dijualnya?
Siapa pembelinya dikalangan 60,000 pengundi TELUK INTAN ITU?

Secara licik dan tanpa sedar,42% pengundi Melayu dipinggirkan peranan dan Hak dalam perlembagaan Oleh CALON MELAYU DAP ini Bila mana jelas KEHENDAK POLITIKNYA MAHU KESAMARATAAN DAN DIHAPUSKAN STATUS KEMASUKAN KE UITM HANYA KEPADA BUMIPUTERA.

Maka langkah mula KESAMARATAAN HAK.MALAYSIA,MALAYSIAN  versi "CANTIK,MUDA,PROFESIONAL" (MELAYU) SEDANG DIUJI LARI DI PARLIMEN 076TELUK INTAN.

Mengukuhkan lagi Gerakan licik kepimpinan DAP ini bila mana SEORANG LAGI MELAYU MELEPASKAN KEPENTINGANNYA DALAM PERTUBUHAN PERKASA MALAYSIA DEMI MEMASTIKAN CALON MELAYU DAP ITU MENDAPAT SOKONGAN TOTAL PENGUNDI CINA DI TELUK INTAN.

kasih ibu membawa ke parlimen gitu..
Sayangkan anak,tinggal-tinggalkan bangsa...

AP bukan bencikan cina,hanya Cina yang bersifat UltraCauvinist yang AP tentang.

MCA DAN GERAKAN yang bersama BN yang memahami konsep tolak ansur dan saling menerima kurang lebih melayu negara ini patut diberi tempat bersama dalam meneraju negara.

1 comment:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI.... KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI.... KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    ReplyDelete