Tuesday, March 20, 2012

NIK AZIZ LAGI BETUL....

APABILA ULAMA  DIPERMAINKAN

pagi ini sedang AP bersiaran meninjau tajuk tajuk yang dibualkan para facebookers,hangat  di maya bercakap soal Dato Nalla mencabar rakan baiknya.. bukan sekadar itu, rakan "tenis" Dsai  itu turut meminta ulama tertinggi lantikan parti mengeluarkan fatwa...harus diingat...dia bukan mempersoalkan apa apa..cuma mahukan pengesahan dari ulama parti Addin berkenaan "KEBOLEH TADBIRAN" memimpin negara oleh seorang yang mengamalkan gaya biseksual..
AP cuma mengharapkan agar Dato Nalla lebih menjelaskan maksud  "biseksual" kepada Ulama parti Addin itu.. maklumlah mungkin Ulama itu masih lagi teringat ingat kalimah keramat yang beliau tujukan kepada DSAI dalam isu ISRAEL tempoh hari..

"KATA DUA" mungkin disamaertinya ulama itu dengan BISEKSUAL... LALU KATA TIGA lah yang menjadi alasan DSAI nanti...

Dan itu bukan lah jua bicara AP pagi ini...sama seperti biasa posting AP sebelum ini.

yang AP nak sentuh disini ialah ketaksuban penyokong Pakatan Rakyat dalam mengangkat ulama parti,ketaksuban yang boleh  memisahkan garis nipis iman.. secara sedar atau tidak.

bagaimana terjumudnya mata mereka itu dalam menilai kata kata seorang ulama yang tidak berparti,kata kata seorang ulama yang penyokong BN kenali sebagai "berkata benar walaupun pedih" kata ulama ini bukan sekali menyebabkan UMNO tertampar pedih,namun tidak pernah dilaungkan kata menolak atau sungutan terhadapnya.

Kata kata ulama ini pernah dijulang oleh mereka,Pakatan Rakyat andai lebih menjurus kepada kehendak mereka.Dan hinaan andai menentang dan bercanggah dengan pemimpin walid mereka;

biarlah kita sama sama menilai....

APA ERTINYA PERJUANGAN MEREKA ANDAI KATA KATA ULAMA PUN DISANGGAH LAGI DIHINA..

No comments:

Post a Comment