Wednesday, December 21, 2011

CABARAN DISAHUT!!!

 NYATA BUKAN GENTAR YANG DITUNJUKKAN OLEH BLOGGER PERAK.


Tahniah kepada blogger Sekupangduas kerana tampil membuat laporan SPRM atas penyalahgunaan kuasa ketika Pakatan Rakyat berkuasa di Perak.Bukan senang sebenarnya seorang blogger tampil ke depan mendedeahkan identiti secara terang.Maka soal maruah dan prinsiplah yang menyebabkan mereka mereka ini tampil.
Blogger sekupangdua bersama media di depan pejabat SPRM.tahniah!

Cabaran Nga Kor Ming dalam Malaysiakini bertarikh 19/12
Angkatan Pemikir mengucapkan terima kasih kepada Blogger Perak Cyber trooper,(PCT)Panglima Hitam kerana megirimkan gambar gambar semasa laporan tersebut.Jelas lah mengikut laporan Malaysiakini,Sahih!Benar! isteri tersayangnya merupakan rakan kongsi dalam syarikat  tersebut!

Yang betul betul menggelikan hati ialah kenyataan si Pelabel si hitam metallic dan si HaramJadah memang benar isterinya didalam syarikat tersebut....tetapi sebagai.... "rakan tidurr"..hahahaha.

KATA BLOGGER SEKUPANGDUAS KEPADA MEDIA
TAHNIAH kepadanya kerana mendefinasikan dan menambah senarai tugas seorang isteri YB atau EXCO KERAJAAN NEGERI ketika itu...... " TEMAN TIDOR DIKATIL  SERTA RAKAN TIDOR DISYARIKAT "

Apapun AP percaya bahawa bukan ini sahaja yang bakal terbongkar di Perak,....mungkin bakal ada pendedahan demi pendedahan bagi menyingkap ketamakan DAP diPerak sepanjang mereka berkuasa.

No comments:

Post a Comment