Tuesday, November 20, 2018

ZIONIS DAN DAP HASRAT HANCURKAN ISLAM DIMALAYSIA?


Assalamualaikum sahabat! Saksikan Video ini.
YAHUDI DAN SEKUTUNYA SASAR MALAYSIA, KENAPA?
BUKAN BARU, LAMA DAH.... IA NYA TERANCANG DANNTERBUKTI!

Jadu tak hairanlah yg makin kuat melalak, fitnah, caci maki, menyerang orang MELAYU kerana bersebab, terancang sepertimana kita sudah pun ketahui dalam pendedahan sekarang bila kerajaan baru menakluk bererti mereka sudah berjaya, tanpa segan silu lagi, tanpa menyorok mereka semakin berani menyanggah terutama Melayu dan Islam.

Yang kuat memaki hamun itu pun sebenarnya bukan dari mereka yg bangsanya Melayu dan ugamanya islam, sebaliknya nama yg digunakan ada iras melayu, tetapi kalau diperhatikan memang ianya bukan tulin sebagai Melayu, penghinaan demi penghinaan kerana dengan seolah berjenama bangsa melayu iannya dilihat memusnahkan bangsa melayu itu sendiri.

Sementara itu kita tidak menyangkal ada juga yg menjadi orang suruhan kaum dajjal ini dari bangsa melayu, tetapi bezanya mereka ini berfahaman sonsang, libreal, ala syiah yg ditaja oleh mereka. Sehingga kini semua pemimpin utama PH masih tidak menjawab kalau benar kenapa mereka tidak menafikan dana sumbangan yahudi serta kerjasama yahudi menjatuhkan kerajaan sebelum ini? Buktinya bila tersiar dimedia sosial ttg  video penglibatan NED, Amerika, Ucapan Puak Yahudi, perhimpunan besar meraikan kemenangan, video ucapan tahniah yahudi dan menyebut bantuan terhadap kerajaan PH utk menakluk Malaysia dan kebiadapan puak ini ttg LGBT semakin mendapat tempat

Kita juga boleh melihat bagaimana golongan rangkaian Amina wadud spt Siti kassim, Marina, geng bapuk, puak gay dan banyak lagi mula bersuara dan mengecam umat islam, inilah semua lasykar dan sekutu dajjal ygbmula menunjukan diri, malah pemimpin yg ada senyap tanda menyokong?

Lebai, sarban, janggut, amalan yg bersifat sunnah dipergunakan utk memperdayakan umat islam kini, benarlah kata baginda Rasulullah saw. Takut sunnah keatasnya dipebesarkan kerana sunnah menjadi fitnah, masya Allah begitu sekali mereka mahu memusnahkan Ummah dan Islam dipersada dunia khususnya di negara islam spt Malaysia. Begitulah tanda tanya kenapa banyak berupa alim ulama yg menjadi bahan pembakar api neraka.....  mereka sebenarnya berupa -rupa menjadikan sunnah dan rupa mengunakan ugama demi kepentingan diri.

KENAPA MALAYSIA dan orang MELAYU jadi sasaran? ikutilah video ini sepenuhnya dan sebagai umat islam yg sayangkan perjuangan syiar ISLAM, kita SHARE kepada semua umat islam in sha Allah

@ S@RB@N TUJUH H@STA@

No comments:

Post a Comment