Monday, October 17, 2011

BERFIKIRLAH DGN WARAS! KALAU LAH INI PERDANA MENTERI KITA?Sebagai seorang Rakyat yang menentukan kerajaan, sebaik-baik insan, sematang-matang pemikiran, Apakah kita terfikir jika pelaku didalam VIDEO ini bakal Perdana Menteri Kita, apakah kelansungan bakal berlaku jika benar-benar dia diangkat sebagai Perdana Menteri Malaysia di PRU 13 maupun dengan rampasan? Adakah kita mahu menjadi benar dalam salah satu peribahsa Melayu 'Sudah terhantuk baru mengaduh?' Apakah kita mahu membebankan soal negara yang bakal huru hara dengan menunding jari kepada yang lain?
Jangan jadi antara yang memperjudikan nasib Bangsa sendiri, jangan jadi penyebab keamanan di rampas dan diserahkan kepada lain, jangan pertaruhkan masa depan warisan dan bangsa dengan hanya terpedaya lenggok ceramah yg memfitnah, bersamalah kita menjadi angkatan pemikir yang menilai dengan hati, perhitungan, kajian, dan fakta. Telah diperingatkan bahawasanya kita adalah umat akhir zaman. Sepalitt kita salah memangkah bakal binasa seumur zaman bangsa sendiri.
Jadilah mereka yang berfikir jauh......tidak kah siapa sahaja yg punya simpanan video aksi keji ini dalam beberapa siri merupakan Kuasa Utama sekalipun pelaku didalam video-video ini bakal menjadi Perdana Menteri maupun peneraju Utama pembangkang. yang tersirat telah dikeahui, mengapa cari jalan hancur untuk generasi mendatang?

No comments:

Post a Comment